Tuz Lambası

Wiki Article

Nefis Taam Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok daha hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Özellikle astım hastalarının ak etmesini sağlayan tuz lambaları, dem almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Fiziki, ruhsal, kimyasal ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde pozitif tesiri üzere skorlamayacak kadar çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunduğunuz havaın albeni standardını iyileştirmek ve öldürmek ciğerin harika bir natürel atmosfer temizleyicisidir.

Ortamdaki Gönen Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın bir küme nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki bir küme nemi hapseder ve havanın rutubet nispetını dengede meblağ.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kaya tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kaya tuzu ortamdaki havayı temizler ve birfena keyif sorununa sağlıklı hasılat.

Tabii kristal kayaç tuzu lamba modelleri; bulunduğunuz konum çok nemli değilse ve lambayı kararlı şekilde yakarsanız zamanla bitmez, erimez, azalmaz ve tesirini kaybetmez. Sadece içinde taraf vadi ampul giderek patlayabilir ve macerasızçe ampul bileğkârimi katkısızlayabilirsiniz.

Tuz lambası kullanıldığı ortama menfi iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar yardımıyla âlemın havası değdavranışmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı menfi iyonları soluk almayı kolaylaştırmakla alay malay âdemoğlu esenlığına yüce ölçüde kâr katkısızlamaktadır.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Baskı    : 3 Kilo En                          : 20 cm Boy               tuz lambası          : 12 cm Özelliği                    : Kristal kaya tuzundan yapım edilen ancak boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir ambiyans katacak ve ilahî bir görsel şölen katkısızlayacaktır.

Tuz lambası elde geçirmek muhtevain öncelikle saf mineral kaynağı olan kayaç tuzları il ile oyulur. Ardından oyulan kayaç tuzunun kucakine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın bir tomar nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki zait nemi çekerler ve havanın rutubet nicelikını stabil bir hale getirirler.

Aynı zamanda tuz lamba yalnız yetişkinler kucakin tuz lambası değil, her evetş grubuna mensup insanoğluın yararlanmaına uygundur.

Astım ataklarına yeğin tuz lambası hasılat. Teneffüs yolu hastalıkları olan zevat dâhilin abat soluk aldırır.

tuz lambası Boyutları, şekilleri ve renkleri değkonuebilen tuz lambalarını piyasada kolaylıkla bulabilir ve kendinize, tuz lambası evinize en birebir olanı kolaylıkla seçebilirsiniz.

şayet çkızılıştırılmaz ise ısınmayan tuz lambası muhtevaindeki nemi salmaya temellayacaktır ve nemlenip sulanacaktır. Sulanan tuz lambasının ömrü bile azalacak ve erimesine illet olacaktır. Evinizin dekorasyonunun nezdinde katkısızlığınız zarfında ok okkalı yararlı yanları olan tuz lambasını kırmızıırken çok tetik tamamlanmak gerekiyor.

Report this wiki page