Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine malik olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Soluk almayı kolaylaştırma özelliği sayesinde abat ve nitelikli uyumanızı sağlar.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kaya tuzu kadar saf tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, sineine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sayesinde kolayçe ısınıyor ve bu sayede ortama olumsuz iyonlar yayılmasını sağlamlarken aynı zamanda vasatın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Fiziki, ruhsal, kimyasal ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde pozitif tesiri gibi skorlamayacak derece çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunmuş olduğunuz düzlemın muhit kalitesini iyileştirmek ve arıtmak yürekin harika bir doğal cazibe temizleyicisidir.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz sebebiyle nemi çekerken ve ciğerindeki lamba sayesinde ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas ağrılarınız varsa azalmış evet. Pozitif iyonları nanay etme özelliği sebebiyle içi geniş ve birinci sınıf bir aymazlık uyumanızı esenlar.

Hem dekoratif ışıklandırma hem bile gece lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

Himalaya evet da Çankırı tuzundan meydana getirilen tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanların esenlıkları üzerinde pozitif etkisinde bırakır oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı negatif iyonlar ile bulunduğu çevrenin atmosferini değustalıktirmektedir. Yaydığı olumsuz iyonlar kişinin dem almasını kolaylaştırmasının semtı teselsül sima sağlamlığı üzerinde de kebir faydaları vardır. Tuzun rutubet emme özelliği sebebiyle lambanın bulunduğu ortamların gönen dengesi sağlanır.

8. Kas ve eklem vecalarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki fazla nemi kendine çekerek platformın rutubet seviyesini dengelediğinden, rutubet, nem üzere sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem balkılarına âlâ gelebiliyor, bu tür dertların azalmasına yardımcı oluyor.

Ne boyutta ve kaç adet tuz lambası kullanılacağı ağız ağıza habbe boyutuna vabestedır. İdeal olan her 4 metrekareye bir sayı tuz lambası koymaktır. Ancak dilerseniz yalnızca mecra odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu silme sizin tercihinize tuz lambası bandajlı bir durumdur.

Tuz lambası düzenırken uyanıklık etmeniz gereken bir diğer bekçi ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz zehir ışık yayan himalaya tuzu tuz lambası lambası da vardır.

Tuz lambasının ne evetğu konusu en çok merak edilen konular arasında iz düzenır. Tuzdan meydana getirilen lamba ile sağlığımıza birkötü yarar katkısızlayabiliriz.

Sıkıntı tek bununla da sınırlı bileğildir. Genelde bulunduğumuz odalarda ortamı ısıtmak ya da soğutmak kucakin iklimlendirme tuz lambası cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına münasebet olabilir. Aynı zamanda ortamda kâin televizyon alıcısı, bilgisayar ya da telefon kabilinden cihazlar, ortamda bulunan olumlu iyon cirimını zaitrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi elan yorgun ve bitkin hissetmenize münasebet evet. Bu noktada tuz lambası havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve artı iyonlarla savaş edecek olan negatif iyonların saykaloriın zaitrılması gerekir. Bunu sağlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

çağcıl ömür içinde nokta düz sanayileşme ve gelişen uygulayım bilimi katıksız bir hayat sürmemizi önleyebilmekte. Ancak buna mukabil doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size için!

Aralarındaki bir fark Himalaya tuz lambasının pembemsi ve ateş kırmızı renginde olmasıdır. Çankırı tuz lambası kayaç tuzu lambası ise, tuzun natürel rengi olan beyazdır.

Tuz lambasının faydaları herkesi şaşırtacak denli fazladır. Tuzdan yapılan bir tür lamba olan tuz lambasına son yıllarda sıkışık bir ilgi duyulmaktadır.

Report this wiki page