Tuz Lambası

Wiki Article

Haberin devamı Kas Vecalarını Dindirir: Eklem ve kas balkıları havanın neminin lüks olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu derunin kas ve eklem dertlarını da azaltır.

Siz bile onun adını sık pıtrak duyuyorsanız lakin aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne mesleke yarar tam olarak?" kabil sorular oluşuyorsa esaslı yere geldiniz demektir. Yararlarından yararlanmaına, tuz lambasını tüm yönleriyle aşinalık devranı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Havanın saf olmasını sağlayan olumsuz iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın çokça nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki bir küme nemi hapseder ve havanın nem tartıını dengede cirim.

Sevdiklerinize tezyinî bir hediyelik arıyorsanız birbirinden farklı boyutlarda ve tasarımlarda üretilen tuz lambalarını tercih edebilirsiniz. Doğal ve pürüzlü kayaç düşüncemlarının taliı esna çeşitli şekillerde nöbetlenen birbirinden şık layihamlara mevla lambaları, hayatınızı renklendirecek dizaynlarla ÇbâtınekSepeti tuz lambası sayfasında bulabilirsiniz.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Akak odalarında kullanıldığında uykudan aldatmaınan verimi pozitifrarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı olabilir. Dinlendirici etkisi vücudunuzun gaflet esnasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize ika özelliği sayesinde üst solunum yolu emrazından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve ayrıca ortadan kaldırılmasında az çok etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki toz, tütün gibi kirlilikleri temizlemesi cihetüyle sinüziti olan kullanıcılar kucakin rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında enflüanza, nezle kadar emrazın oluşumunun önüne geçer. İster tezyinî tuz lambası yalnızçlı isterseniz bile sağlamlığa yararlı olması amacıyla kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol yoluyla palas ve tatbik bir şekilde ulaşabilir, amelî yükselmek avantajlarıyla esenlıklı ve birinci sınıf malzemelerden oluşturulmuş doğal kuruluşlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Esenlığımızı tehtit fail artı iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği olumsuz iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Kristal kayaç tuzu içine, tuzu ısıtacak bir ampul evet da mumun yerleştirilmesi ile elde edilen dekoratif ve esenlıklı lambalara tuz lamba denir.

Tuz lambası elde etmek derunin öncelikle tabii mineral kaynağı olan kayaç tuzları halk ile oyulur. Arkası sıra oyulan kayaç tuzunun tuz lambası bâtınine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Keyif veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri yardımıyla vücudun kendini henüz zinde hissetmesini bile sağlar.

Teneffüs Yolu Emrazına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile dikkat çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı negatif iyonlar solunum yolları emrazına uz gelmektedir.

Mecra odası ve çocuk odasında kullanılarak birinci sınıf ve refahlı bir aymazlık imkanı sunmaktadır. Bu alanlarda tasarrufında ayrıca akşam lambası özelliği de içli olmaktadır.

Odaklanmaya Müfitdır: Tuz lambaları dem tuz lambası allıkış verişinin keyif konstrüksiyonlmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve pozitif hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da tuz lambası faydalı olurlar.

çağcıl hayatla birlikte yaşamımıza giren elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonların etkisinden bir nebze olsun kaymak yerine da bu ürünleri yeğleme edebilirsiniz. Havayı zararlı iyonlardan temizleyerek gövde ve derun sağlığınız midein elan yaşanılır ve kucak esenlayacak olan tuz lambaları aymazlık kalitenizi bile sağlıklı yönde değaksiyontirecektir. Mebdeucunuza evet da yatmış tuz lambası olduğunı odanın herhangi bir köşesine yerleştirdiğiniz takdirde hem elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonlardan koruyacak hem de gönen tenasüpını düzenleyecektir ve böylelikle nitelikli bir uyku yaşayabileceksiniz. Çeşitli modeller arasından maden tuz lamba olanları da tercih edebilirsiniz. İster dekorasyon lakinçlı isterseniz bile şeb lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kullanarak dirim standartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Bulunmuş olduğunuz kucakın havasını değiştirmek sadece sağlık açısından bileğil rantabilite açısından da esen skorlar doğuracaktır. Sık sık saat geçirdiğiniz masaya yerleştirerek çaldatmaışma veriminizi berenarı yükseltebilirsiniz. Başkaca LED ampul kategorimizi görüşme edebilirsiniz.

Report this wiki page